Startsida

Kortlekar

Flowpack

Förpackningar

Pussel

Yatzy

Spel

Tips

Mallar

Instruktioner

Om företaget

Kontakt


Din partner för spelkort, pussel och sällskapsspel!

Som en del av den internationella Trefl-familjen kan Trefl Scandinavia AB erbjuda ett komplett utbud av personifierade specialkortlekar, pussel och sällskapsspel i tillägg till ett marknadsledande sortiment av standardkortlekar. Över 200 spelskapare och formgivare i Europa och USA litar till Trefls expertis som tillverkare. Inte bara på grund av våra högkvalitativa produkter utan också tack vare Trefls erfarna, kunniga och tillmötesgående personal, som alltid gör sitt yttersta för att vara så flexibla som möjligt för att tillgodose varje kunds specifika önskemål. Denna kunskap och flexibilitet tillsammans med våra erkänt snabba och säkra leveranser gör oss till en stark partner för dig som arbetar med spelkort, pussel och sällskapsspel.

Det är passande att Trefl har sitt huvudkontor och sin tillverkning i Krakow eftersom det var där som landets första spelkortstillverkare etablerade sig, så tidigt som på 1500-talet. Från att ha varit ett litet familjeägt företag har Trefl sedan 1947 vuxit till att i dag vara mellersta Europas största tillverkare av spelkort, med marknadsandelar inte bara i samtliga europeiska länder utan även i USA och Kanada.

Under 2012 tillverkade Trefl fler än 10 miljoner kortlekar! Vi är fortsatt ambitiösa vad gäller våra framtidsplaner och vi känner stor tillförsikt inför kommande uppgifter och lösningar. Välkommen att bli en del av Trefl-familjen du också!
Innehållet och bilderna på denna site är skyddade av lagen om upphovsrätt.
© Trefl Scandinavia AB. Alla rättigheter förbehålles. Överträdelse beivras.